Google+
Blogger

Twitter
@ANRED_Kft Tweetjei

Telefon: 06 70 570 7423
info@expresszredony.hu

Biztonságtechnika

A redőny, régies nevén roló, a lakóépületek hő- és hangszigetelését, esetenként vagyonvédelmét hivatott megoldani. Az elterjedt felhasználása a nyílászárók elé szerelt külsőtokos, vagy a vakolható tokos redőny. A redőny mozgatása történhet hevederrel (gurtnival), zsinórral, vagy elektromos áram segítségével, csőmotorral, amit irányíthatunk falikapcsolóval, vagy távirányítóval.

A redőny hőszigetelő képességével gazdaságosabbá tehetjük az épületek energiafelhasználását, költséghatékony módon csökkenthetjük a fűtésszámlát, vagy a nyári melegben a klíma által felhasznált energiát.

A csőmotorral ellátott motoros redőnyök, valamint a zárható záróléccel, feltolás gátlóval szerelt termékek mechanikai védelmet, és biztonságot nyújthatnak a "kellemetlen látogatókkal" szemben.

Az ablakon át történő betörések elleni fizikai védelem legjobb eszköze a biztonsági alumínium redőny, amely megjelenésében is eltántoríthatja az illetéktelen behatolókat, de az ingatlan maximális biztonságát az alumínium redőny és a 24 órás távfelügyelettel összekötött riasztórendszer biztosítja. Vállalkozásunk a Cyber Dynamic Kft.-vel együttműködve teszi önöknek ezt lehetővé.Szakembereink sokéves tapasztalattal állnak jelenlegi és leendő ügyfeleink rendelkezésére. Riasztó és távfelügyeleti rendszerekkel kapcsolatban ide kattintva tájékozódhat.

Újdonság! Extra érzékeny akadályérzékelős SMART-HOME redőnymotor, visszapörgető funkcióval. A bemutató videót megtekinthető a redőny menüpontban.

„Új típusú" műanyag redőny

Külső megjelenését tekintve, megegyezik az alumínium redőny formavilágával. A redőnyben mindenkor meg található az alumínium tok végprofil (oldalpofa), csapágyazott redőnytengely, rejtett ütközővel ellátott alumínium záróléc. Ezen alkatrészek alkalmazásával, a redőny tartósságát növeltük meg.

Lehetőség van az új típusú műanyag redőnyt, tokba beépített függőleges mozgatású mobil szúnyoghálóval ellátni, ez esztétikailag és anyagilag is kedvező választás. A redőnyök alap esetben kefézett fehér vagy sötétbarna műanyag lefutó sínekkel készülnek, de igény esetén alumínium profilból is kérhető, így megoldható a redőnytok és a lefutó sín kívánt színre való szinterezése is. Az elérhető színek a RAL színskálából választhatóak.

Ennél a típusnál is megoldható a vakolható tokkal ellátott redőnyök szerelése.

Árak

külsőtokos műanyag redőny 7.874,- Ft+ÁFA/nm-től
külsőtokos kombinált műanyag redőny 12.598,- Ft+ÁFA/nm-től
vakolható tokos műanyag redőny 9.449,- Ft+ÁFA/nm-től
vakolható tokos kombinált műanyag redőny 14.173,- Ft+ÁFA/nm-től
Kérje ajánlatunkat!
Áraink számlás árak, a szállítás és a szerelés költségeit tartalmazza. Amennyiben szeretne ajánlatot kérni tőlünk kattintson ide.
A legkisebb számlázott mennyiség 1,3 nm/db.

Hőszigetelt műanyag redőny

Újdonság ebben a kategóriában a hőszigetelt műanyag redőnyléc, amelynek a belső kamrái PVC habbal lettek kitöltve, ezáltal hőszigetelő képessége közel azonos lett az alumínium redőnyével.

Ár-érték arányban igen kedvező választás, de jelenleg csak fehér színben rendelhető, akár szúnyoghálóval kombinált, vagy vakolható tokos kivitelben is.

Árak

külsőtokos hőszigetelt műanyag redőny 8.662,- Ft+ÁFA/nm-től
külsőtokos kombinált hőszigetelt műanyag redőny 13.780,- Ft+ÁFA/nm-től
vakolható tokos hőszigetelt műanyag redőny 10.236,- Ft+ÁFA/nm-től
vakolható tokos kombinált hőszigetelt műanyag redőny 15.354,- Ft+ÁFA/nm-től
Kérje ajánlatunkat!
Áraink számlás árak, a szállítás és a szerelés költségeit tartalmazza. A legkisebb számlázott mennyiség 1,3 nm/db.

Kérje ajánlatunkat a következő címen:info@expresszredony.hu

Alumínium redőny

Az alumínium redőnyök elsődleges értéke az időjárás állóság, tartósság. Szinte minden alkatrésze alumíniumból van, így élettartamuk hosszú, megjelenésük esztétikus, kiváló hőszigetelők (télen és nyáron egyaránt), továbbá mechanikai védelmet is nyújtanak betörés ellen. Kézi vagy motorizált működési mód is választható. Az alumínium redőny működtetése könnyű, és szükség szerint akár teljes sötétítésre is alkalmas. A redőnygyártás során nagy színválasztékban rendelkezésre álló, színterezett redőnylécek ívelt dupla falu alumínium profilok, melyek üreges része poliuretán habbal van kitöltve, így a nyílászárók hő-és zajszigetelését javítja. A redőnytokok és lefutó sínek alap esetben fehér és sötétbarna színűek, de igény szerint a RAL színskála bármely színére szinterezhető.

A megbízható működést a redőnylécek végén elhelyezett elcsúszás gátlók biztosítják. A golyóscsapágyakon futó henger horganyzott acélcső, melyhez acél féderrel csatlakozik a redőnyléc. A lefutó sín (redőnyláb) 22 x 53 mm-es alumíniumprofil, szúnyoghálóval kombinált redőnynél 40 x 53 mm-es keresztmetszetű. Ezek zajcsillapító gumival, vagy kefebetéttel vannak ellátva. A legelterjedtebb külső tokos kivitel mellett, vakolható tokos kivitelt is forgalmazunk. A sokkal esztétikusabb és praktikusabb vakolható tokos kivitelt célszerű választani minden új építésű ház esetén, hiszen ára a hagyományos külső tokos alumínium redőny áránál alig magasabb. A redőnyök működtetése gurtni vagy zsinórzat alkalmazásával történik, illetve alumínium redőnyök esetében motoros működtetés (katt.ide) is alkalmazható.

A redőnytokba beépíthető szúnyogháló esztétikailag és anyagilag is kedvező választás, közismert nevén kombi redőny.

Forgalmazott termékeink:

Árak

külsőtokos alumínium redőny (alapszínben) 12.992,- Ft+ÁFA/nm-től
külsőtokos kombinált alumínium redőny (alapszínben) 18.110,- Ft+ÁFA/nm-től
vakolható tokos alumínium redőny (alapszínben) 14.567,- Ft+ÁFA/nm-től
vakolható tokos kombinált alumínium redőny (alapszínben) 19.685,- Ft+ÁFA/nm-től
Kérje ajánlatunkat!
Áraink számlás árak, a szállítás és a szerelés költségeit tartalmazza. A legkisebb számlázott mennyiség 1,3 nm/db.

Nálunk megtalálja amit keres, hívjon: 70/570-7423

Redőnymotor

A beépített rádióvevős motor (csőmotor), amely mechanikus végállás kapcsolóval rendelkezik, alkalmas redőnyök, napellenzők, textilárnyékolók mozgatására. A felépítésük és védett helyen (tengelyben) való elhelyezkedésük hosszú távon garantálja a biztonságos működésüket.

Beszerelése egyszerű, használata biztonságos. A beépített rádióvevős rendszer egyszerűen bővíthető: az igények változása esetén átépítés nélkül van lehetőség új távirányítók csatlakoztatására, vagy a régiek cseréje. Lehetőség van több motor egy távirányítóra való programozására, ami akár időkapcsolókén is működhet. Ez a rendszer akár 15 db motor irányítását teszi lehetővé.

A SMART-HOME redőnymotorok hivatalos forgalmazójaként szeretnénk figyelmükbe ajánlani az új SMART35RE10 redőnymotort. Ee egy prémium kategóriás, akadályérzékelős, beépített rádióvevős redőnymotor. Lefagyásvédelemmel is rendelkezik ez az elektronikus végállasú motor, melynek még egy szabadon állítható köztes pozíciót is be lehet állítani. Merevfeltolásgátlóval kombinálva, nagyban megnöveli alumínium redőnyeink biztonsági funkcióját is! A www.smart-home.hu oldalon részletesen tájékozódhat az általunk forgalmazott redőnymotorokról és a hozzájuk tartozó vezérlésekről is! Bemutató videónkon megtekintheti a SMART35RE10 motort működés közben is.

        

Miért érdemes a redőny mellett döntenünk?

redőnyök A redőnyök ma újra kezdenek népszerűvé válni az otthonokban, hiszen ez az árnyékolástechnikai eszköz jelenti a legjobb megoldást a bejövő fény csökkentésére. A redőny segítségével nem csupán éjszaka tudjuk kiküszöbölni a nem kívánatos fényeket, de egy meleg nyári napon kellemes hűvös környezetet alakíthatunk ki szobáinkban.

A redőnyök nem csak nyáron jelentenek előnyöket, hiszen télen is segítenek bent tartani a hőt, amely az esetleges ablakrések miatt távozna a szobából. Egy redőny segítségével a hőmérséklet-szabályozás mellett a zajszabályozást is megoldhatjuk, ha hangosabb környéken lakunk, a redőny kevesebb zajt enged beszűrődni a szobába. A redőnyök használata nem okoz nehézségeket, hiszen a legújabb modellek mozgatásához már jóval kevesebb erőbefektetés szükséges, mint a korábbi darabok fel-le mozgatásához.

Ha Ön is szeretne költségeket spórolni fűtésszámláin és szeretne zavaró fények nélkül aludni, válasszon redőnyeink széles választékából! Kérdéseivel keressen fel minket!A motoros redőnyök előnyei

motoros redőny Napjainkban a fejlődés, modernizálás minden területen tetten érhető, így az árnyékolástechnika sem maradhat ki a technikai újításokból. A redőnyök motorizálása kiváló példája a korszerűsítésnek, hiszen a megújult szerkezet számos előnnyel bír.

A motoros redőny csőmotorral működik, amely a redőny tengelyébe van beépítve, így a motor és a kábelek nem csúfítják el a ház küllemét sem. A motor könnyedén és gyorsan fel vagy le gördíti a redőnyt, így ideális megoldás lehet olyan otthonokba, ahol gyerekek, betegek vagy idősek élnek, így nekik sem kell a megerőltető nyújtózkodással, húzogatással vesződniük.

A redőnyök távirányítóval vagy gombnyomással irányíthatók, így elkerülhető a redőny felgyűrődése vagy beakadása. A legújabb változatú motoros redőnyök már programozhatóak is, így reggel az automatikusan felnyíló redőny által beengedett napsugarakra ébredhetünk, de ha nyaralunk, akkor is óvhatjuk otthonunkat a betörőktől a beprogramozott redőnyökkel.

Rendeljen Ön is motoros redőnyt és könnyítse meg életét ezzel az egyszerű, mégis rendkívül hasznos szerkezettel!Az alumínium redőnyök előnyei

alumínium redőny Az árnyékolástechnikai rendszerek tekintetében napjainkban változatos és gazdag termékkínálat áll az érdeklődők rendelkezésére, melyek ma már nem csupán funkcionálisan, de esztétikailag is minden típusú környezetben maximálisan megállják a helyüket, amellett, hogy természetesen időtálló, minőségi megoldást kínál minden darab. A redőnyök régóta széles körben alkalmazott árnyékoló rendszerek, melyek egyik csoportja az alumínium redőnyök.

Az alumínium redőnyök számtalan előnnyel rendelkeznek:

Válasszon Ön is megbízható, biztonságos és esztétikus árnyékolástechnikai eszközt és tekintse meg weboldalunk alumínium redőny kínálatát, valamint forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és tapasztalt kollégáink mindenben készséggel állnak rendelkezésére!Redőnyjavítás a legjobbtól!

redőnyjavítás Szeretne végre olyan megbízható szolgáltatást igénybe venni, amely nem rabolja a pénzét és az idejét, hanem kézzelfogható és tartós eredményeket hoz? Ilyen hosszú távú javításra van szükség például a mindennapos használati tárgyak szerelése során.

A redőnyök, reluxák és egyéb árnyékolástechnikai eszközök, azok közé a tárgyak közé tartoznak, melyeket minden nap használunk, így egy meghibásodás soha nem jön jókor. A beragadt, félrecsúszott, berozsdásodott, eltörött redőnyök megnehezítik a mindennapok rutinját. Télen, amikor már hamarabb sötétedik még akár a villanyszámlát is megnövelhetik, hiszen a természetes fény nem jut be a szobába, így kénytelenek vagyunk villanyt gyújtani.

Ilyenkor van szükség az olyan hozzáértő szakemberekre, akik gyorsan, kedvezményes áron és valóban hatékonyan orvosolják az árnyékolók meghibásodásait és sérüléseit. Nálunk pontosan ilyen szolgáltatásokat talál. Forduljon hozzánk bizalommal, ha redőny vagy egyéb árnyékoló javításáról, szervizéről van szó, és folytassa zavartalanul a mindennapjait!A redőny modern változata: zsaluzia

zsaluzia A redőnyöket mindenki jól ismeri, de a zsaluzia még nem tartozik az otthonok jól ismert árnyékolói közé. A zsaluzia a külső árnyékolók egyike, és számos olyan előnnyel rendelkezik, melyek alkalmassá teszik arra, hogy felújításkor, modernizáláskor rá essen a választásunk.

A zsaluzia mozgatható lamellái különböző szögekbe állíthatóak, így leengedett állapotban is képesek fényt beengedni, ugyanakkor megvédik a helyiséget a tolakodó tekintetek elől. A zsaluzia így véd a napfény, a meleg ellen és a privát teret is biztosítja, de ha úgy kívánjuk, akkor ezeket a tulajdonságait kedvünk szerint variálhatjuk.

A zsaluzia alumínium lamellái modern megjelenést biztosítanak, ugyanakkor ellenállóak és hosszú élettartamot képesek megérni, minimális karbantartással. A választható színekben kapható zsaluziák minden épületre kiválóan illenek és könnyen kezelhetőek, hiszen motoros változatban is készítik őket gyártóik.

Válassza Ön is a modern árnyékolókat, és döntsön a zsaluzia mellett! Termékeinkkel kapcsolatos bővebb tájékoztatásért bátran forduljon hozzánk!Árnyékolókkal a nyári viharok, jégeső ellen

árnyékolók A nyár beköszöntével nemcsak a meleg és a napsütés ellen van szükség az árnyékolók használatára. Az erős napsütés és a néha extrém magas hőmérséklet mellett a nyári viharok is próbára teszik az ablakok és árnyékolók ellenálló képességét. Azonban nincs ok aggodalomra, hiszen, ha minőségi és sokoldalú árnyékolókat használ, akkor hatékonyan óvhatja meg a heves záporok, a pusztító jégeső és/vagy az orkán erejű szél támadásai elől a nyílászáróit és velük együtt otthonát is.

Válasszon minőségi árnyékolástechnikai megoldást!

Kisebb esőzések idején a szúnyogháló is jó szolgálatot tehet és így még a frissítő esőillatról sem kell lemondani, azonban hevesebb zivatarok és jégeső idején már jól jöhetnek olyan komolyabb védelmet nyújtó kültéri árnyékolók is, mint amilyen a zsaluzia vagy a redőny. Ezeknek az alumínium változata elég erős ahhoz, hogy hatékony védelmet nyújtson az olykor ijesztő, nyári időjárás viszontagságai ellen.

Keressen fel minket és érdeklődjön a további részletekről megadott elérhetőségeinken!Mire figyeljünk redőnyvásárlásánál?

redőny Biztos Ön is került már szembe azzal a problémával, hogy nem tudta, milyen értékeket nézzen meg egy redőny esetében, vagy melyik fajtát válassza. Íme, néhány tipp, aminek segítségével talán megkönnyíthetjük a választást:

Amennyiben megbízható redőnyre lenne szüksége, tekintse meg kínálatunkat!Hőszigetelt műanyag redőny

redőny Az árnyékolástechnika területén ma már rengetegféle lehetőségből választhat a vásárló, csak azt kell eldöntenie, hogy mire van szüksége és ez alapján megvásárolni a neki tetsző eszközt. A korszerű árnyékolók tervezésénél és gyártásánál már szem előtt tartanak olyan szempontokat is, mint amilyen a könnyű és kényelmes kezelhetőség, a környezetbarát gyártási technológiák, alapanyagok, időtálló kivitelezés vagy éppen az energiatakarékosság.

Legújabb termékünk is ezeknek a szempontoknak a figyelembe vételével készült. Redőnyeink legújabb darabja első látásra közönséges műanyag redőnynek tűnik, de a redőnylécekbe PVC habot tettünk, ami így nem csak a nap fényétől véd, de hőszigetelni is képes, hatékonysága pedig vetekszik az alumínium redőnyök hőszigetelő képességével. A mobil szúnyoghálóval és rejtett ütközővel is ellátott műanyag redőny így nem csupán hosszabb életű, de sokoldalúbb is lett és elősegíti az energiatakarékosabb háztartás megteremtését.

Keressen minket bizalommal, ismerkedjen meg újdonságainkkal és rendeljen legújabb műanyag redőnyeink közül!Miért fontos a redőnyök színe?

redőny Redőnyválasztásnál érdemes odafigyelni arra, hogy a műanyag redőny színe összhangban legyen a ház falának árnyalatával. A műanyag redőny sok esetben meghatározó lehet, ha lakhelyünk külleméről van szó, ezért fontos, hogy –akár szakértői segítséggel- megfelelő színt válasszunk.

A műanyag redőnyök árnyalataiból a RAL színskála segítségével választhatnak a megrendelők. Mivel a redőny házunk küllemének jelentős kiegészítője, így többféle hatást is el lehet érni vele, annak megfelelően, hogy mi a szándékunk. A ház falának színe persze meghatározó a döntésben, de általánosan elmondható, hogy a fehér, fekete vagy bézs színek eleganciát sugároznak, míg az egyéb tónusok, főleg az élénk árnyalatok vidám hangulatot teremtenek.

Mivel a műanyag redőnyöket a szobákból is látjuk, érdemes olyan színt választani, amely a szoba berendezésével is harmonizál. Ez sokszor kihívás lehet, hiszen egy élénkebb színű külső fal esetében nehezebb megtalálni azt az árnyalatot, amely mindkét kritériumnak megfelel – ilyenkor érdemes tanácsot kérni szakértőinktől.

Tájékozódjon weboldalunkon, és bátran keressen fel minket űanyag redőnyök vásárlásával kapcsolatban!Redőnyökkel az energiatakarékos otthonért

redőny Az energiatakarékosság manapság egyre fontosabb szempont egy épület kialakításánál, átalakításánál. A tervezés fázisában az alapanyagok, alkalmazott technológiák játszanak fontos szerepet, de később a berendezés és a kiegészítők kiválasztása is az energiatakarékosságot szolgálja.

A nyílászárók és a különböző árnyékolástechnikai elemek is nagy mértékben képesek befolyásolni, hogy egy épület mennyi energiát fogyaszt és ezáltal mennyiben képes megkönnyíteni a környezetre rótt terheket. A műanyag redőnyök például újrahasznosítható alapanyagból készülnek, így gyakorlatilag időről-időre megújulva, folyamatosan használatban vannak. A különböző árnyékolók, olyan speciális tulajdonságokkal ellátott nyílászárók, mint a hőszigetelt redőnyök mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az időjárási viszonyok és az évszakok sajátosságai ne befolyásolják a ház energiafogyasztását. Télen benntartják a meleget, nyáron pedig óvnak a gyors felmelegedéstől, de ahhoz is hozzájárulnak, hogy ne legyen huzatos az épület.

Válogasson minőségi árnyékolástechnikai eszközeink kínálatából és gondoskodjon a saját, illetve környezete kényelméről, biztonságáról!Hőszigetelt téli kertek redőnnyel?

redőny Miden természetbarát, aki rendelkezik saját kialakított kerttel, tudja, hogy vannak bizonyos növények, melyeket a téli hónapokban jól szigetelt, védett helyre kell költöztetni. Többek között erre szolgál a télikert.

A télikertek kialakításánál számos szempontot figyelembe kell venni. Fontos, hogy megfelelő mennyiségben érhesse a felhők között átszűrődő napfény a virágokat, de ne legyenek kitéve a közvetlen, káros sugárzásnak. Erre nyújt kiváló megoldást a redőny, mint árnyékolástechnikai elem. A redőny típusától függően változhat a hőszigetelési képesség és maga a kisalakított összkép, külcsín. Télikertek esetében érdemesebb a műanyagredőnyök, illetve a hőszigetelő redőnyök mellett dönteni, hiszen így könnyedén szabályozhatjuk a növényeket ért napfényt mennyiségét és a hőmérsékletet. Emellett télikertünk összhatását is esztétikussá és modernné varázsolhatjuk.

Ne bízza féltve óvott növényei sorsát a véletlenre, forduljon szakemberhez, és válassza a tökéletes megoldást! Tekintse meg műanyagredőny kínálatunkat!Tanácsok redőnyvásárláshoz

redőny Az árnyékolástechnika ma már számtalan alternatívát kínál a hatékony árnyékolásra, a reluxától a rolón át a zsaluziáig, az egyik legmegbízhatóbb típus mégis a redőny. Ahhoz, hogy egy redőnyből kihozhassuk a maximumot, jól kell választanunk.

A redőnyvásárlás előtt mérlegeljük a következőket: kezelhetőség, alapanyag, ár-érték, kivitelezés, extrák. Íme, néhány fontos szempont:

Válasszon igényeinek megfelelően, és hozza ki a legtöbbet árnyékolóiból! Tájékozódjon weboldalunkon, és kérdéseivel vegye fel velünk a kapcsolatot!Érdekességek - A redőny története Magyarországon

redőny A redőny ősét az 1800-as években készítették el Németországban, Esslingen városában. Az akkoriban ott tevékenykedő mesterembereknek és magyar gyárosoknak köszönhetően jutott el a találmány kis hazánkba.

Mivel a lakosság hamar felismerte a redőnyök kedvező tulajdonságait, a felsőbb osztályokban hamar népszerűvé vált használatuk. A redőnyök diadalmenete egészen a ’40-es évekig tartott, amikor a II. Világháború és az azt követő ínséges időszakok visszavetették tömeggyártásukat.

Az 1960-as évek panelépítési programja ugyan beindította a keresletet a redőnyök iránt, de megfelelő mesteremberek és szerelőműhelyek híján, az állami szektor volt kénytelen magára vállalni a redőnyök tömeggyártását, ami sokszor siralmas állapotokat eredményezett. Ugyanis a jó minőségű borovifenyő helyet, az olcsóbb és könnyebben vetemedő lucfenyőt használták, így megcsappant a kereslet a faredőnyök iránt, és műanyag redőnyökkel kísérleteztek.

Az igazi áttörést a ’80-as évek hozták el, amikor a minőségi német alapanyagok könnyebben kerülhettek be az országba, illetve a műanyag redőnyök mellett hőszigetelt alumínium redőnyöket is elkezdtek gyártani.

Ha Ön is professzionális árnyékolástechnikai eszközt keres, forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésre!Milyen színt válasszak? Az árnyékolástechnika vívmányai

redőny A műanyag redőnyök fő előnye a többi verzióval ellenben, hogy a RAL színskála minden árnyalatában előállíthatóak. Míg hajdanán az első redőnyök megjelenésekor lehetetlennek tűnt, hogy a fa verzión kívül mást is választhat az ember, addig napjainkban csakis a fantáziánk szabhat gátakat.

A redőny színének kiválasztásánál azonban érdemes pár szempontot figyelembe venni:

Ha Ön is szeretné, hogy műanyag redőnyei minőségi kialakítással és a választott árnyalatban ékesítsék otthonát, forduljon hozzánk bizalommal!Miért is válasszunk műanyag redőnyt?

redőny Napjaink egyik legelterjedtebb árnyékolástechnikai vívmánya a műanyag redőny, amely népszerűségét számos kedvező tulajdonságainak köszönheti.

Elsősorban rendkívül kedvező áron kaphatunk kiváló minőséget, ami, valljuk be, nem utolsó szempont. Manapság a modern technikai körülményeknek köszönhetően a műanyagból készült termékek hosszú élettartamot, minőségi kivitelezést, esztétikailag nívós külsőt nyújtanak.

A műanyag redőnyök praktikai tulajdonságai pedig vitathatatlanok, hiszen kiváló hőszigetelők, melynek köszönhetően a fűtési szezonban jelentős összegeket spórolhatunk meg, valamint hangszigetelő tulajdonságuk is rendkívül jó. Előnyös kialakításuknak köszönhetően a felszerelésük nem okoz különösebb nehézséget akkor sem, ha utólag kerül erre sor.

A műanyag redőnyök súlyukat tekintve sokkal könnyebbek, mint a fából készült típusok, illetve működtetésük is nagyon egyszerű. Árnyékolástechnikai szempontból pedig további kedvező tulajdonságuk, hogy a lécek közötti hézagok minimálisak.

Ha Ön is kedvező áron szeretne minőségi árnyékolástechnikai eszközt vásárolni, bátran lépjen velünk kapcsolatba!Az árnyékolástechnika története

Az árnyékolástechnika története Az árnyékolástechnika elterjedése egész Európát érintette kisebb- nagyobb fejlesztésekkel az évszázadok során. A zsalugáterek a XIX. század második felében terjedtek el Európa déli és középső tájain.

A vaspánttal billenthető változatok a korszerűbb zsalugáterek között voltak, és eleinte nagyrészt ezek a darabok feleltek az árnyékolástechnikáért. A zsalugáterek a francia kastélyok, polgári házak kellékei voltak. A gördülő rendszerű redőnyök Németországban, Esslingen városából származnak. Ebben a városban élt egy asztalos, aki az első fából készült, hengerre gördülő és fémkapcsokkal összeállított, sínben futó redőnyt megalkotta. A ma is népszerű esslingeni típus innen ismert, a redőny történetének igazi hazája tehát Németország.

Hazánkban az esslingeni redőny elterjedése a XIX. század végén kezdődött. Budapesten az eredeti szerkezetű, századfordulós redőny rézből készült előlapjába elődeink belegravírozták a nevüket, ezzel egyedivé téve termékeiket. Napjaink redőnyei modern anyagokból és számos innovatív technológiát alkalmazva készülnek, ellenben formailag azóta sem változtak sokat a klasszikus, esslingeni típushoz képest.

Ha szeretne modern árnyékolástechnikai eszközöket vásárolni, akkor ne keressen tovább! Válasszon minket, ha minőségi redőnyre van szüksége!Forgalmazott termékeink:

Árak

Redőnymotorok már 25000-Ft/db ártól elérhetők, melyek magában foglalják a beszerelést és a 3 év garanciát.

Kérje ajánlatunkat!