Google+
Blogger

Twitter
@ANRED_Kft Tweetjei

Telefon: 06 70 570 7423
info@expresszredony.hu

Biztonságtechnika

Napellenző: ”Florida”csuklókaros napellenző Sattler ponyvával

Teraszok, balkonok, üzletek kellemes szűrt fényt biztosító árnyékolója, amit egyrészt a kiváló színtartóssággal bíró SATTLER kültéri ponyvák, másrészt a rozsdamentes alumínium szerkezet tesz hosszútávon is a lakásunk, üzletünk díszévé.Ponyva minták

Csuklókaros rendszerének köszönhetően kis helyigénnyel bír, praktikussága mobilitásában rejlik. Semmilyen különleges karbantartást nem igényel, köszönhetően a SCOTCHGUARD (teflonbevonat) technológiával készült szövetnek, amely színtartó, portaszító és impregnált.

Mechanikai sérülés esetén, vagy a régen használatban lévő, elöregedett napellenző ponyva esetén lehetőség van a szövet cseréjére. Alap mozgatása kurblival történik, (kitekerhető), de motorizálható, opcionálisan akár szél-fényérzékelővel, programórával kiegészíthető . A motoros napellenző Somfy NHK csőmotorral van szerelve,ezek áramszünet esetén kézi mozgatással is működtethetők.

Az aktuális árakról és ponyvaválasztékról kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.

Napellenzőink mellet megtekintheti redőnyeinket, szúnyoghálóinkat az alábbi linkekre kattintva.Napellenző színminták:
(Kattintson a képre a teljes mérethez!)
Napellenző

Védelem a napfény ellen:

Egyre inkább tapasztalhatjuk, hogy évről évre erősödik az UV sugárzás és a kánikulák időtartama is hosszabb. Ha a nyári órákban kilépünk a szabadba, sokszor bántó a szemnek a napsütés és előfordul olyan, hogy napszemüveg nélkül szinte ki sem tudjuk nyitni a szemünket. Ha csak ki akar ülni valaki a teraszra, hogy a kedvenc könyvét elolvassa, a lapról visszatükröződő nap fénye elvakítja és inkább a szobát választja a szellős terasz helyett. Jelentősen megkönnyítheti az életét, ha napellenzőt szereltet fel a terasza vagy erkélye fölé. Kellemesebb odakint elfogyasztani az ebédet, vagy akár egy kerti partit tartani a szűrt fényben.

Zavaró lehet még az erős napsütés az üzlettulajdonosok számára is. Hiszen nyáron hamar felmelegszik az üzlethelység, ha süti a nap a kirakatokat és a vásárlók is szívesebben nézelődnek a hűs boltokban. Napellenzőkkel segíthetünk ezen a problémán.

Bőséges választékunk által könnyebben eldöntheti melyik az Önnek legmegfelelőbb fényviszony. Napellenzőink minőségi anyagokból készülnek, így a nap nem tudja könnyen kiszívni a színüket.

Bizalommal forduljon kollégáinkhoz!Napellenzőt otthonunkba!

napellenző Beköszöntött a tavasz, végre itt a jó idő. Egyre nagyobb ereje van a napnak, és ugyan még a nyárra kicsit várni kell, de már most érdemes elgondolkodni egy megfelelő napellenző beszerzésén.

Balkonra, erkélyre, ablakra vagy akár verandára is ideális választás lehet, hiszen nemcsak véd a káros uv sugaraktól, de a kíváncsi tekintetektől is megóvja használóit. Nem utolsó sorban esztétikus megjelenést kölcsönözhetünk vele otthonunknak, hiszen egy-egy vidám, színes csíkos napellenző odavonzza a tekintetet, és hangulatosabbá teszi a balkont.

A könyökkaroknak, bukókaroknak vagy ollókaroknak köszönhetően a napellenzők könnyen lecsukhatóak, a motorizálható, automatizálható funkció pedig lehetővé teszi a napellenző egyszerű és gyors összecsukását, mozgatását, megspórolva a kézi mozgatással járó bajlódást.

Napellenző választásnál érdemes figyelni az erkély, ablak stb. elhelyezkedésére, illetve a szélirányra és ennek megfelelően választani a szél erejének ellenálló ponyvát.

Ne habozzon tovább, keressen minket és vásároljon minőségi napellenzőt!UV elleni védelem a teraszon

napellenző Nincs is annál jobb időtöltés, mint amikor az erkélyünkön, balkonunkon, teraszunkon pihenhetjük ki a mindennapi fáradalmainkat, ám tudjuk, hogy a napsugarak sok esetben károsak lehetnek, így mértékkel és a megadott időben szabad csak huzamosabb ideig a napon tartózkodnunk. A napsugarak ellen a legjobb megoldás a napellenző! A napellenzők legelterjedtebb típusa a csuklókaros napellenző, melynek számos előnye van:

A napellenzők használatához elengedhetetlen a ponyva, melyről ezeket érdemes tudnunk:Teraszfelújítás egyszerűen, napellenzővel

Teraszfelújítás A teraszok a tavaszi, nyári időszak közkedvelt kikapcsolódási helyszínei. Akár privát környezetben, akár a vendéglátásban bukkannak fel, mindig tökéletes környezetet biztosítanak a kényelmes ejtőzéshez, a fontos beszélgetésekhez vagy az ünnepélyes köszöntőkhöz is.

Itt az alkalom, hogy Ön is új külsőt álmodjon meg teraszának az idei szezonra! Forduljon hozzánk és engedje, hogy a segítségére legyünk a teraszfelújítás megvalósításában! Az általunk kínált megoldással gyorsan, egyszerűen és nem utolsó sorban költséghatékonyan varázsolhatja újjá régi teraszát! Ehhez ajánljuk modern, motoros napellenzőnket, amely stabil acélszerkezettel van ellátva. A rozsdamentes tartókarokkal és vízhatlan ponyvával ellátott napellenzővel azonnal egy új terasztetővel bővítheti a már meglévő balkont, erkélyt vagy kerthelyiséget, amit ezután tetszés szerint boríthat árnyékba vagy áraszthat el tündöklő napfénnyel.

A vidám színekben pompázó napellenző ponyvák esőnek, szélnek, napfénynek ellenállnak, de szükség esetén gyorsan behúzhatóak. Esztétikus megjelenés, biztonságos és egyszerű használat: tökéletes megoldás a terasz megújítására!Mindent a vendégért!

Mindent a vendégért! Bizonyára Ön is tapasztalta, hogy nagy hőség idején sokan vannak megfázva. Ez bizony a légkondicionáló miatt van, melyet sokan nem bírnak, illetve a legtöbb esetben túl alacsony hőmérsékletre van állítva a berendezés.

Egy vendéglátó egységnek, ahova az emberek pihenni és szórakozni járnak, különösen fontos, hogy minden vendégük megtalálja a számára legjobb helyet. Biztos, hogy sokan választják a belső, klimatizált helyiséget, azonban ha napellenzővel folyamatosan kellemes árnyékot biztosít, a terasz is garantáltan népszerű lesz!

Számos olyan termék is van, ami klimatizált helyiségben szinte érvényét veszti, hiszen egy fagylalt vagy jegeskávé fogyasztásához az emberek nagy része biztos, hogy inkább a napellenző alatti, árnyékos helyet választja.

A cégünk által forgalmazott napellenzők könnyen felszerelhetők, egyszerűen kezelhetők, kiváló minőségű anyaguknak köszönhetően időtállóak.

Tegyen kedvére Ön is vendégeinek egész évben árnyékos terasszal, válasszon napellenzőink közül! Ha bizonytalan az árnyékolást illetően, bátran kérje munkatársaink tanácsát!Válasszon otthonához megfelelő csuklókaros napellenzőt és élvezze a pihenést!

Forgalmazott termékeink:

Kérje ajánlatunkat!