Google+
Blogger

Twitter
@ANRED_Kft Tweetjei

Telefon: 06 70 570 7423
info@expresszredony.hu

Biztonságtechnika
nyílászáró

Kicseréltetné elöregedett ablakait?

Ha zavarja az utcáról beszűrődő zaj és por, mi megoldjuk problémáját!

Érvek, amik a nyílászáró csere mellett szólnak:

Korszerű technikákkal és eszközökkel felszerelve, közel 10 éves tapasztalattal végezzük a nyílászáró cserét. Profi szakembereink az alapos és precíz munkavégzésükről híresek. Legyen szó bármilyen ablakról, mi megoldjuk a cserét, hogy Ön por- és zajmentesen élvezhesse az otthoni tartózkodást.

A nagyvárosokban különösen a zajszigetelés szempontjából fontos a nyílászáró csere, míg a családi házaknál inkább az esztétikum és a biztonság dominál. Egy műanyag ablak üvege vastagabb, ezáltal nehezebb betörni, főleg ha két- vagy háromrétegű kivitelben készült az adott nyílászáró. Többek között ezért is fontos a nyílászárók cseréje otthonunkban.

Ha Ön nem tudja, milyen ablak lenne a megfelelő, mi ebben is segítséget nyújtunk!

Kérje ajánlatunkat e-mailben még ma: info@expresszredony.hu

Falbontás nélküli ablakcsere

Egyre többen döntenek úgy, hogy az egyre növekvő energiaárak miatt az elavult, régi nyílászárók cseréjével felújítják ingatlanjukat. A télen kifizetett fűtésszámla jóval megnövekedhet a rosszul záró, huzatos ablakok, ajtók miatt. Számítások szerint ez akár 25%-al is több lehet.

Nyáron pedig egy jól záró ablak, sokkal jobban képes kint tartani a forróságot, a nyári napfény káros sugarait, ezáltal lakásunk hűvösebb marad. Amit még szintén fontos figyelembe venni, hogy a modern műanyag ablakok rendkívül jó hangszigetelők is, az utca zaja, vagy pora nem hatol be olyan könnyen otthonunk magánszférájába.

Csere esetén jelentős energia megtakarítás érhető el és a hangszigetelés is jelentősen javul.

Mód van fokozott hő és hangszigetelő üveg beépítésére is, ha lakása fekvése ezt indokolttá teszi.

A kereskedelemben kapható ajtók és ablakok az esetek nagy részében nem építhetők be jelentős átalakítás nélkül a régebbi épületekbe, egyedi igényeket nem vesznek figyelembe. Ám ki ne félne az ablakcserével járó kellemetlenségtől, a portól, a piszoktól, a törmelékektől, majd végül pedig a nagyszabású takarítástól? Aki átesett már lakásfelújításon, lakásfestésen, az tudja mennyire kényelmetlen tud lenni egy ilyen felfordulás.

Jó hír azonban, hogy ma már egy ablakcserét a legkisebb zajjal, piszokkal és porral meg lehet „úszni”.

Cégünk a Jász-Ablak Kft által gyártott nyílászárók forgalmazásával,illetve falbontás nélküli ablakcserével foglalkozik. A falbontás nélküli ablakcsere más európai országokban is egyre elterjedtebb gyorsasága, tisztasága miatt. Ezzel a módszerrel egy átlagos lakás nyílászáróit egy munkanap alatt kicseréljük és az elért eredmény esztétikailag és műszakilag megegyezik a falbontásos cserével. Nem kell napokig tartó felfordulástól tartania, nem kell kiköltöznie a lakásból, nincs szüksége kőművesre. A belső festés, tapéta nem sérül, kívül sem kell az épület színezését javítani.

A meglévő tokszerkezetet a falban hagyjuk, a régi zsanérokat eltávolítjuk,majd ezek után behelyezzük a pontos méretre legyártott új műanyag ablaktokot. Csavarokkal rögzítjük és PUR habbal tömítjük. A régi tokot PVC takaró profillal burkoljuk le, ezután a finombeállítás következik. Mivel minimális ideig marad ablak nélkül a helyiség, ez a munka fűtési szezonban is probléma nélkül elvégezhető.Hogyan tartsuk karban nyílászáróinkat?

A minőség nem minden: még a legkiválóbb minőségű használati tárgyak is tönkremennek idővel. Megakadályozni nem tudjuk ugyan, hogy így történjen, de megfelelő ápolással késleltethetjük. Igaz ez a lakásban található nyílászárókra, ablakpárkányokra is.

Mit kell tennie ahhoz, hogy nyílászárói még sokáig épek és újszerűek maradjanak?

Először is érdemes rendszeresen ellenőriztetni az ajtók, ablakok vasalatait, hogy megfelelően működnek-e. Érdemes finombeállítást elvégeztetni, erre azonban ne vállalkozzunk házilag, bízzuk inkább szakemberre a munkát.

Amit mi is megcsinálhatunk, az az olajozás, melyet a vasalatok megfelelő pontjain kell elvégeznünk. Rendszeres időközönként puha, mosószeres ronggyal áttörölhetjük a párkányokat és a kereteket, hogy ne veszítsenek újszerű küllemükből, egyes típusokhoz speciális tollat is gyártanak, amivel az apróbb karcolásokat korrigálhatjuk. Súrolószert ne használjunk, mert csak összekarcoljuk vele a felületet.

Ha ezeket a tanácsokat megfogadja, sokáig nem lesz szükség a nyílászárók cseréjére, azonban ha mégis, bátran keressen fel minket!

ablakcsere

Hasznos tudnivalók ablakcsere előtt

A nyílászárók fontos funkciót töltenek be egy épületben, hiszen azon túl, hogy beengedik az éltető fényt, védenek a zajtól, a hidegtől vagy épp a melegtől és biztonságot is nyújtanak. Így érdemes figyelemmel követni állapotukat, és ha úgy látjuk, hogy eljött az idő, haladéktalanul kicserélni őket.

Mit kell tudni az ablakcsere folyamatáról, mire érdemes figyelni?

Az ablakcserével járó felfordulás gyakran kikerülhetetlen, de a vele járó koszt jelentősen meghatározza, hogy milyen állapotban vannak és mennyi idősek az ablakkeretek, illetve, hogy fából vagy műanyagból készültek. Ha az ablak már elhasználódott, a keret könnyebben mállik, azonban a modernebb keretek kevésbé érintkeznek a fallal és ez kevesebb törmelékkel jár. Nem mindegy az sem, hogy milyen az ablak falazata. A panellakások sajátosságainak köszönhetően kevesebb törmelékre számíthatunk, mint egy téglaépületnél. Minden esetben érdemes szakember segítségét kérni, aki valamennyi problémára szakszerű megoldást kínál.

Pontos és gyors munkára vágyik? Keressen minket igényeivel, elképzeléseivel, és bízza ránk az ablakcserét!

ablakcsere

Forgalmazott termékeink:

Kérje ajánlatunkat!